Coagulatiebehandeling

COAGULEREN: ONEFFENHEDEN IN DE HUID SNEL OPGELOST

De prijs van coagulatie is 35 euro voor 20 minuten

Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken of andere huid oneffenheden? Middels coagulatie biedt ik u een (nagenoeg) pijnloze behandeling met verbluffend en direct resultaat.
Veel oneffenheden in de huid kunnen door deze behandeling succesvol behandeld worden:
* Couperose en kleine (gesprongen) adertjes (tele’s)
* Spinnaevi (spinadertjes) en bloedspatjes
* Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes
* Ouderdomswratjes en steelwratjes
* Vetbultjes of -knobbeltjes
* Diverse andere onregelmatigheden van de huid
Met coagulatie kunnen deze onregelmatigheden vaak in 1 behandeling verwijderd worden.

DE BEHANDELING

Coagulatie-methode is een methode waarbij gewerkt wordt met hoogfrequente wisselstroom. Deze veroorzaakt warmte in het lichaam. Met een klein staafje wordt de huidaandoeningen aangestipt. Hierdoor kunnen bepaalde huidaandoeningen in of op de huid verschrompelen en verwijderd worden. Doordat er alleen zeer plaatselijk wordt behandeld, namelijk op de plek waar de huidaandoening zich bevindt, wordt het omliggende huidgebied niet mee behandeld en dus ook niet aangetast.

NAZORG

Na de behandeling kan er tijdelijk zwelling, roodheid en korstvorming waargenomen worden op bepaalde delen. De huid zal behandeld moeten worden met speciale crème en anti-sept gedurende 4 dagen.

 
 

Gedurende deze dagen mag er geen make-up of andere crèmes gebruikt worden op de behandelde delen. Vermijd deze dagen ook de zonnebank, sauna, zwemmen, sporten en zwaar tillen of andere inspannende activiteiten. Vermijd zonlicht zoveel mogelijk gedurende 6 weken en gebruik dagelijks een sunblocker van tenminste factor 30. Gebruik van make-up is vier dagen na de behandeling weer toegestaan. De juiste omgang met de behandelde huid is erg belangrijk. Afhankelijk van het te behandelen deel zal er een verzorgingsadvies voor thuis meegegeven worden. Belangrijk is om deze goed na te leven, dit zal namelijk het mooiste resultaat geven en voorkomen dat de huid beschadigd wordt.