Schoonheidsbehandelingen

 

 

Gezichtsbehandelingen

Reiniging, peeling, microdermabrasie, verwijderen onzuiverheden, epileren en verven, eventueel harsen bovenlip/kin, voedingsimpuls met behulp van ultrasoonapparaat, massage gezicht, hals en decolleté, masker, ampul, dag- of nachtcrème. Indien gewenst dagmakeup.

Klik hiernaast op 'Aanbieding-Actie' voor specials!
 


30 min € 40
45 min € 50
60 min € 65
90 min € 90


       
 

Guasha

De Guasha gezichtsbehandeling bestaat uit een dieptereiniging, een handmatige massage van decolleté en gezicht, en daarna de Guasha gezichtsmassage die door middel van speciale schrapers uitgevoerd wordt.
Voordelen van een Guasha gezichtsbehandeling zijn o.a. een betere doorbloeding, vermindering van pigmentvlekken en ontstekingen en bevordering van een strakke en gladde huid. Betere doorbloeding geeft de huid een gezonde kleur en versteviging van het bindweefsel geeft het gezicht een jongere en frissere uitstraling. Het is niet alleen voor ontspanning, maar ook werkzaam bij o.a. hoofdpijn, oogklachten, gezichtsverlamming en chronische bijholten-ontsteking.
Guasha verhoogt de vitaliteit en geeft meer energie, waardoor de levenskwaliteit aanzienlijk wordt verbeterd. Na een behandeling voelt men zich gewoonlijk aanzienlijk beter en meer ontspannen.

  60 min € 75
       
 

Duo-gezichtsbehandeling

Gezellig samen een gezichtsbehandeling krijgen!
Reiniging, peeling, epileren en verven indien gewenst. Massage, masker, dag- of nachtcreme.

  90 min.  € 110
(€ 55 p.p.)
       
 

Microdermabrasie & ultrasoonapparaat

Tijdens de behandelingen zullen deze apparaten ingezet worden indien het voor de huid gewenst is.
Microdermabrasie: Het effect op uw huid is weergaloos, de betere doorbloeding en aanmaak van collageen zorgen voor een strakkere, frisse en gezonde huid. Dankzij de dieptereiniging worden verstoppingen verwijderd en krijgt u een gezonde, egale en zuivere huid. Door dode huidcellen te verwijderen heeft u weer een strakkere huid in het gezicht. Uw huid is weer in topconditie!
Ultrasoon: De behandeling richt zich op het stimuleren van de huid zelf en zorgt daarnaast ook dat de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen wordt verbeterd. Het zorgt ervoor dat de huid zelf werkt om bestaande rimpels te vervagen en verslapt bindweefsel te verstevigen. Met behulp van deze behandeling worden hoog-geconcentreerde serums met werkstoffen tot diep in de huid ingesluisd. Het biedt een prachtig en langdurig resultaat.

 
 

       
 

Kleine behandelingen

 
  Epileren/harsen wenkbrauwen € 17,50
  Epileren/harsen en verven wenkbrauwen € 25
  Verven wimpers € 17,50
  Verven wimpers plus wenkbrauwen € 27,50
  Epileren wenkbrauwen, verven wimpers plus wenkbrauwen € 37,50
     
     
 

Hars-behandelingen

 
  Bovenlip of kin € 15
  Bovenlip en kin € 20
  Onderbenen € 40
  Hele benen € 60
  Oksels € 20
  Buik/borst € 40
  Armen € 35
  Bikinilijn vanaf € 30
  Rug € 60
     
  Combinatiebehandelingen zijn voordeliger.
Vraag naar de door u gewenste combi en prijs.
 
     


 

Schoonheidsbehandelingen met producten van Janssen (Duitse degelijkheid). (zie Producten)